Categorie: "Mailen met…"

Mailen met… Jeanine Laudy

Jeanine Laudy heeft samen met Jan Willem Verkiel een boek over wielrennen geschreven. Deze keren gaat het niet over de heren, maar over de strijd bij de dames… Waarom? In deze editie van Mailen met… geeft de schrijfster uitleg.

Boekenblog interviewt Karin Slaughter!

De meest spannende thrillers, over bloedstollende moorden. Die worden geschreven door een alledaags uitziend vrouwtje; Karin Slaughter. Met de meest bijpassende achternaam die iemand ooit heeft gehad (ja, het is haar echte achternaam!) is ze een van de bekendste Amerikaanse thrillerschrijfsters die Nederland kent. Hoe schrijft ze haar boeken en wat voor persoonlijke trekjes kan ik ontdekken? Paula Boon interviewt de schrijfster voor Boekenblog.

Boekenblog interviewt bestsellerauteur Sarah Dunant

Met alweer haar vierde roman dat zich afspeelt in Italië, is Sarah Dunant nog dieper de geschiedenis in gedoken dan ze ooit gedaan heeft. Met ‘Schoonheid en schande’ voert Sarah Dunant ons terug naar een tijd waarin de pauselijke familie de Borgia’s zich proberen te vestigen als één van de machtigste families in Italië tijdens de Renaissance. Wij spraken de Britse schrijfster in Amsterdam.