Simon de Waal schrijft geschenkboek Vector

Simon de Waal schrijft geschenkboek Vector. Dit spannende werk, krijg je nog tot en met zondag 19 juni bij aankoop van 12,50 euro of meer aan spannende boeken. In het kader van de Spannende Boeken Weken campagne zijn er 400.000 boeken gedrukt.

De Nederlandse componist Jacob TV maakte maakte geïnspireerd op Vector een compositie welke op de Avond uitgevoerd werd door het ensemble Fuse. De compositie Vector kwam mede tot stand door Fonds Podiumkunsten en is via iTunes, Spotify en spannendeboekenweken.nl te beluisteren.

Lees ook:Piccolo Picture Book app tijdelijk gratis
Lees ook:De tekst die Bart Moeyaert scheef na vraag Janine Jansen
Lees ook:De val van Jan Peter Balkenende
Lees ook:Juni – Maand van het Spannende Boek
Lees ook:Duizend Woorden Prijs naar Ellen Heijmerikx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.