Gratis e-book Zomernacht Kristin Hannah downloaden

Ter gelegenheid van de verschijning van Zomernacht, de nieuwe roman van Kristin Hannah, presenteren Chicklit-nl en The House of Books de Zomernacht-actie op zaterdag 27 juli 2013. Alléén zaterdag is het gloednieuwe e-book Zomernacht geheel en al GRATIS te downloaden voor geregistreerde bezoekers van Chicklit-nl! Vanaf 08.00 uur ‘s morgens is de actiepagina actief op Chicklit-nl.

Lexi en Mia worden hartsvriendinnen vanaf de dag dat ze elkaar op de middelbare school tegenkomen. Lexi woont bij haar tante op een woonwagenpark. Mia komt uit een stabiel, rijk gezin. Lexi valt als een blok voor Mia’s populaire tweelingbroer Zach. Ze had nooit verwacht dat hij haar ook leuk zou vinden. De drie jonge mensen worden onafscheidelijk. Op de terugweg van hun eindexamenfeest gaat het mis. Ze krijgen een auto-ongeluk. Lexi neemt onder grote sociale druk alle schuld op zich en belandt in de gevangenis. Daar bevalt ze van een dochtertje, Grace, dat ze moet afstaan. Jaren later keert Lexi, ouder en wijzer, terug in de maatschappij. Ze gaat onmiddellijk op zoek naar Grace.

[isbn]9789044340013[/isbn]

Lees ook:Een ongeluk in slow motion
Lees ook:Kinderboekenillustraties op straat
Lees ook:Ondek alles over Echo van de tijd – Pamela Hartshorne
Lees ook:Ontrafel de geheimen van dertig jaar geleden
Lees ook:Glazuur van Lisette Jonkman Chicklit van het jaar 2012

Eén reactie op “Gratis e-book Zomernacht Kristin Hannah downloaden

  1. Elly Fekkes

    Perfect

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.