Max van Olden wint Schaduwprijs voor Lieve edelachtbare

Max van Olden wint Schaduwprijs voor Lieve edelachtbare. Deze prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut is uitgereikt op de Avond van het Spannende Boek, de aftrap van de Spannende Boeken Weken campagne.

De Schaduwprijs beleefde haar 20ste editie en de prijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.000,- en een kunstwerk van Daan Jippes. De andere twee genomineerden waren Stem! van Marlen Beek-Visser (Ellessy Crime) en De kamers van Lucas de Waard (De Geus). De prijs is een initiatief van het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs (GNM).

Lees ook:Walter Lucius wint Schaduwprijs met De vlinder en de storm
Lees ook:Bram Dehouck wint De Gouden Strop 2012
Lees ook:Recordaantal inzendingen Gouden Strop en Schaduwprijs
Lees ook:Nominaties Gouden Strop bekend
Lees ook:Kanshebbers Gouden Strop en Schaduwprijs zijn bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.