Categorie: "Humor"

Dieren zonder honger

We vertouwen ze meer dan wie ook, we weten wat ze voelen en denken. We geven ze eigen kleding of eigen bier. We gaan met ze naar de psychiater en de mondhygienist. Van sommigen houden we op een andere manier,die eten we op… Ontdek ‘Dieren zonder honger’ van Paul Faassen.

Vrouwen… de meest gecompliceerde wezens op aarde?

‘Vrouwen! Begrijpen zal ik ze nooit!’ het is een uitroep die veel mannen herkenbaar in de oren klinkt. Het ene moment wil ze dat je je gevoelens toont, het andere moment moet je haar rots in de branding zijn. Waarom zeggen vrouwen niet gewoon wat ze denken? Waarom zeuren ze zo en waarom gunnen ze elkaar het licht in de ogen niet? Wat is dat toch met vrouwen en hun obsessie voor hun uiterlijk?  Het antwoord op deze én meer vragen wordt gegeven door datingexpert Rhijja Jansen. Zij leert je vrouwen nu eindelijk te begrijpen en geeft inzicht in het brein, lichaam en het gedrag van de vrouw. Niet alleen is dit boek ideaal voor de mannen onder ons die de vrouw ein-de-lijk beter willen leren kennen, ook voor vrouwen is het een echte eye-opener.

Spoedcursussen om het leven te veraangenamen

Het leven. Het is wat. Je wordt geboren, raakt volwassen en dan moet je ineens van alles kunnen. Op tijd je bed uit komen, verstandig met je geld omgaan, een vlotte babbel hebben bij de borrel van je werk en weten hoe je een etentje voor tien personen op tafel zet. Wie leert je dat? En: wanneer? We hebben weinig tijd en willen snelle tips.

Niemand de deur uit!, het vakantieboek voor thuisblijvers

Zit een lange vakantie er dit jaar voor jou niet in? Niet getreurd! Studio de Leijer heeft namelijk dé oplossing bedacht: het vakantieboek voor thuisblijvers. De vakantie mag dan misschien nog niet zijn begonnen, blogger Irene Groenink heeft ‘Niemand de deur uit!’ al in huis en vertelt hier meer over het vrolijke boek.

Betty is met niemand te vergelijken; zelfs niet met Evelien

Is Betty de nieuwe Evelien? Haar lotgevallen verschijnen ook wekelijks in Vrij Nederland. Betty zelf wordt geplaagd door heel andere vragen. Ben ik wel aardig genoeg voor mijn moeder? Mogen pijnboompitten nog van de culipolitie? Mag ik geld verdienen met iets waar ik eigenlijk tegen ben? Maken kinderen gelukkig? Hoe lang moet ik nog alimentatie betalen aan mijn lamlendige ex? Moet ik twitteren? Waarom heeft degene die voor me staat in de supermarkt altijd vies eten in z’n karretje?

Nieuw vrouwen/mannen boek van Allan & Barbara Pease

Allan en Barbara Pease schreven meerdere bestsellers over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over liefde, relaties en over lichaamstaal. In ‘Alles wat vrouwen willen weten over mannen en mannen niet over vrouwen’ bundelen zij al hun kennis en ervaring over de seksen in een grappig, compact, leerzaam en informatief boek. Een onmisbare handleiding voor iedereen die weleens te maken heeft met het andere geslacht, of dit nu is op het werk, in de supermarkt of thuis tussen de lakens.

Waarom zeggen we eh…?

Waarom dragen sinterklaaskikkers badpakken? Hoeveel pk heeft een mens eigenlijk? En… Waarom bestaat er geen kattenbelasting? Elke dag geeft nrc.next antwoord op de interessantste, kleurrijkste en spannendste vragen van lezers in de meest gelezen rubriek van de krant, ‘next question’. In Waarom zeggen we eh…? staan de honderd allerbeste van het afgelopen jaar.