Categorie: "Cadeau"

Pap, vertel ‘s! bijzonder cadeau voor vaderdag

Het leukste Vaderdagcadeau uit de Vertel ’s!-serie is Pap, vertel ‘s. Het boek vol boeiende en ontroerende vragen dat vaders kunnen invullen over hun leven. Op deze manier krijgt het kind inzicht in het leven dat hun vader heeft gehad. Naast het verleden is er ook ruimte voor de dromen en wensen die zij nog hebben voor in de toekomst.

Moederdag? Lekker bakken met Karin!

Vergeten dat het morgen moederdag is? Geen probleem, we hebben nog een leuke tip. Ren dus snel naar de boekhandel en haal ‘Bakken met Karin’. Heb je het boek al in huis, dan kun je je moeder ook verrassen met een schaal versgebakken brownies of spectaculaire frambozentaart

Daten met een wekker in de hand…

Wat ik van liefde weet is een duidelijk en humoristisch boek over verschillende varianten van het onderwerp; liefde. Het boek is verdeeld in meerdere hoofdstukken. Zo gaat het ene hoofdstuk over de liefde tussen een moeder en haar dochter en het andere hoofdstuk over een stel dat geen kinderen kan krijgen waardoor de liefde gecompliceerd is.

Hét groot culinair Ron Blaauw-boek

Chef-kok Ron Blaauw deelt in dit nieuwe boek favoriete adresjes van Amsterdam – de stad die hem past als een handschoen. Hij onthult de plekken waar hij een kroketje trekt, een biertje drinkt, een harinkje hapt of paddenstoelen in het stadswild raapt.

Dosis geluk en liefde voor het nieuwe jaar

Op zoek naar extra geluk en liefde? De Vlaamse schrijver, spreker en inspirator Leo Bormans deelt zijn kennis en tips met inmiddels honderdduizenden lezers. Dankzij zijn scheurkalender ga je ‘een jaar vol geluk’ tegemoet.

Schatkist vol liefde van Leo Bormans

Op zoek naar extra geluk en liefde? De Vlaamse schrijver, spreker en inspirator Leo Bormans deelt zijn kennis en tips met inmiddels honderdduizenden lezers. Recent heeft hij ‘The world box of love’ uitgebracht. Een prachtig cadeau voor tijdens de feestdagen.