Categorie: "Show"

Zelfportretten Heleen van Royen onder de hamer

Schrijfster Heleen van Royen laat de komende weken een aantal van haar veelbesproken fotografische zelfportretten veilen. De door Van Royen gesigneerde foto’s zullen worden geveild op de wekelijkse kunstfotografieveiling van online veilinghuis Catawiki. Het veilen van de foto’s valt samen met de expositie ‘Heleen van Royen: Selfmade’ in het Letterkundig Museum, waar meer dan 200 zelfportretten van Heleen worden tentoongesteld. De eerste foto waarop vanaf vandaag geboden kan worden is een melancholieke naaktfoto van Heleen die ze van zichzelf maakte in de badkamer van lingerieontwerpster Marlies Dekkers, nadat ze daar de nacht had doorgebracht.

Suske en Wiske Zwarte Tulp op Keukenhof

De Zwarte Tulp van Suske en Wiske wordt geïntroduceerd op Keukenhof. Op dinsdag 29 april maken Suske & Wiske promotie voor hun nieuwe album De Zwarte Tulp dat in juni verschijnt. Meet & Greet Suske en Wiske op Keukenhof, met een zwarte tulp en ontvang een ansichtkaart/

Zwarte Cross kinderboek met Klaas-Jan Huntelaar en Giphart

In samenwerking met kinderboekenuitgeverij Kluitman geeft de organisatie van de Zwarte Cross, de Feestfabriek, het Achterhoeks kinderboek uit. De uitgave bevat een twintigtal verhalen, strips en gedichten van evenzoveel auteurs, waaronder A.L. Snijders, Elle Bandita, Jeffrey Spalburg, Fred Diks en Andre Manuel. Het boek is voor het eerst te koop op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde op 25, 26 en 27 juli voor een prijs van 10 euro.

Pornoster Bobbi Eden schrijft biografie

Bobbi Eden vertelt eerlijk en openhartig over haar belevenissen, van haar Haagse jeugd tot haar huidige leven in Los Angeles. Eden (1980) groeide op als stotterend meisje in een Haags gezin. Ze had de ambitie om journalist te worden, maar werd op haar achttiende glamourmodel.

Beroep BN’er: Kanjers, culthelden & engnekken

In het embryonale tijdperk van de tv zijn BN’ers helden met een strik. Nu is het bijna een teken van beschaving wanneer je er niet één meer kent. In twee delen sjezen wij door een nagemaakte en flikflooiende wereld en laten we honderd kanjers, culthelden en engnekken zelf uitleggen wat er tussen 1951 en nu is misgegaan.

Nicolette Kluijver; van piemellengtes tot seks tijdens de zwangerschap

Waar in het BNN programma Spuiten en Slikken veel over seks en drugs gepraat wordt, besluit presentatrice Nicolette Kluijver ook een persoonlijk boekje open te gooien. En dan wel letterlijk. De 29-jarige dare-devil heeft een boek geschreven over seks: ‘Let’s talk about.. Seks, schaamhaar, scharrels en meer’. Leuk extraatje; seksuologe Minke de Boer licht de inhoud toe op een wetenschappelijke manier. Leuk én leerzaam dus!

Mathijs Vrieze maakt Feelgood Food kookboek voor goede doel

Foto: Sushilla Kouwen

Stichting Free a Girl, van voorvechters Yolanthe Sneijder Cabau en Arjan Erkel, komt deze week met het kookboek Feelgood Food . De opbrengst van het kookboek met maar liefst 30 recepten van tv-kok Mathijs Vrieze komt ten goede aan de strijd tegen gedwongen prostitutie van vooral jonge meisjes.