Suske en Wiske Zwarte Tulp op Keukenhof

De Zwarte Tulp van Suske en Wiske wordt geïntroduceerd op Keukenhof. Op dinsdag 29 april maken Suske & Wiske promotie voor hun nieuwe album De Zwarte Tulp dat in juni verschijnt. Meet & Greet Suske en Wiske op Keukenhof, met een zwarte tulp en ontvang een ansichtkaart/

Het verhaal gaat over een wedstrijd in Haarlem waarbij een hoog bedrag wordt uitgeloofd voor degene die een zwarte tulp kan ontwikkelen. Het verhaal speelt in 1672 en maakt op velen een onuitwisbare indruk. Nog steeds spreekt de zwarte tulp tot de verbeelding.

Locatie Keukenhof, Lisse – 12.00 tot 16.00 uur

Lees ook:Suske en Wiske-tentoonstelling in CODA Museum
Lees ook:Suske en Wiske naar Frankrijk
Lees ook:Nominaties E. du Perronprijs zijn bekend
Lees ook:New York van Edward Rutherfurd
Lees ook:De biografie van Rocco Granata

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.