Categorie: "Boektrailers"

64 promo’s voor één boek van Meindert Talma

Je hebt schrijvers die een promotieclip van hun boek maken. Meindert Talma gaat een stapje verder: hij maakte er 64. Zijn binnenkort te verschijnen roman ‘Kelderkoorts’ kent inclusief de liedteksten 64 hoofdstukken. Alles heeft Talma per hoofdstuk opgenomen, voorgelezen op een manier die doet terugdenken aan hoe Carmiggelt vroeger op tv de dag afsloot.

Boektrailer Hemelvaart. Op zoek naar een verloren vriendin

In haar eerste autobiografische boek ontrafelt Judith Koelemeijer, auteur van ‘Het zwijgen van Maria Zachea’, het dramatische verhaal uit haar jeugd: in de zomer van 1985 viert zij met vijf vriendinnen vakantie op de Griekse eilanden. Ze hebben net eindexamen gedaan en het leven lijkt één grote belofte. Tot er de laatste nacht een ongeluk gebeurt waarbij een van de vriendinnen, Annette, om het leven komt. Bekijk de boektrailer.

Nederlandse Boekentrailers online samengebracht

Recent is Boekentrailers.nl live gegaan. Het is de eerste site die alle Nederlandse boekentrailers op één plek verzamelt. Boekentrailers, ze worden steeds vaker gemaakt om de verkoop van boeken te ondersteunen. Ze worden ook steeds professioneler. Maar één centrale plek waarop lezers trailers kunen bekijken was was er nog niet.