Categorie: "Kinderboeken"

Kinderboekenweekgeschenk: Per ongeluk! van Simon van der Geest

Het Kinderboekenweekgeschenk van dit jaar, getiteld Per ongelukt!, is geschreven door Simon van der Geest. Het wordt tijdens de Kinderboekenweek door de boekhandel cadeau gedaan bij besteding van ten minste 10 euro aan kinderboeken en komt uit in een oplage van 364.00 exemplaren. Bij het boek is een gratis app beschikbaar via de Appstore en Google Play, met ‘Het Geheime Hoofdstuk’ als SwipeStory.

Geluidenboekjes: schot in de roos

Als je een cadeau nodig hebt voor een baby of jong kindje, kijk dan is in het ruime aanbod geluidenboekjes van Clavis. Echt, ik heb ze nu al een aantal keer gegeven en iedere keer beginnen die kleintjes weer te lachen als ze alle geluiden horen.

Ontdek nieuwste boek van Jacques Vriens

Er is weer een nieuw boek van Jacques Vriens! In dit tweede deel van de spannende, hilarische serie De Kinderen van het Kattenpleintje spelen Max en Sjoerd de hoofdrol. Max en Sjoerd zijn al vrienden vanaf de zandbak. Nu heeft de gemeente het plan om hun geliefde speeltuin op te offeren aan parkeerplaatsen. Hierdoor komen de twee jongens opeens lijnrecht tegenover elkaar te staan.