Ontdek nieuwste boek van Jacques Vriens

Er is weer een nieuw boek van Jacques Vriens! In dit tweede deel van de spannende, hilarische serie De Kinderen van het Kattenpleintje spelen Max en Sjoerd de hoofdrol. Max en Sjoerd zijn al vrienden vanaf de zandbak. Nu heeft de gemeente het plan om hun geliefde speeltuin op te offeren aan parkeerplaatsen. Hierdoor komen de twee jongens opeens lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Ideaal om voor te lezen, in de klas of thuis. En heerlijk om zelf te lezen. Met karakteristieke illustraties van Annet Schaap. Jacques Vriens heeft een indrukwekkend oeuvre, is Kinderboekenambassadeur en onder andere bekend van ‘De bende van De Korenwolf’.

Jacques Vriens (1946) is een van de bekendste en succesvolste auteurs van kinderboeken in Nederland. Hij wilde als kind toneelspeler, schrijver en schoolmeester worden. Hij werd het uiteindelijk allemaal. Tegenwoordig staat hij niet meer voor de klas, maar toneelspelen en schrijven doet hij nog altijd graag. Het laatste met veel succes want in de afgelopen 37 jaar werden ruim 3,7 miljoen boeken van Jacques Vriens verkocht.

www.jacquesvriens.nl

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Nieuwe serie Kinderboekenambassadeur Jacques Vriens
Lees ook:Lampkapje en De Wolf nieuwste boek Jacques Vriens
Lees ook:Kinderboekenambassadeur Jacques Vriens over lezen
Lees ook:Achtste-groepers huilen niet met kerst in bios
Lees ook:Jacques Vriens: 35 jaar meesterverteller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.