Win Alles wat er was van Hanna Bervoets #boekenweek

Boekenblog organiseert in het kader van de boekenweek een super actie. We mogen namelijk drie boeken weggeven van Hanna Bervoets. Doe snel mee en wie weet geniet jij binnenkort van ‘Alles wat er was’.

Acht mensen komen op een zondag in een schoolgebouw samen voor de opnamen van een televisieprogramma. Maar die worden nooit gemaakt. Want plotseling klinkt er een knal. Op bevel van de autoriteiten gaan ramen, deuren en gordijnen dicht. En ze blijven dicht. Eerst dagen, dan weken. Samen moet men nu zien te overleven. Zonder contact met de buitenwereld. Als die er tenminste nog is.

Door de ogen van tv-redactrice Merel zien we hoe de groep mensen zich probeert staande te houden in een nieuwe wereld. Een wereld van duisternis en isolatie. Van slapen op een gymmat en tien korrels rijst per dag. Naarmate de voedselvoorraden verder slinken, lopen de spanningen tussen de schoolbewoners steeds hoger op. Als alles wat er was er niet meer is, wat is dan nog de waarde van liefde, loyaliteit en vriendschap?

Wil jij ‘Alles wat er was’ winnen, vertel ons dan waarom. Mail je motivatie en adres naar: [email protected].

Lees ook:Wie slim is slaapt alleen volgens David Randall
Lees ook:Voorproefje Blik in de eeuwigheid – Raymond Moody
Lees ook:Alles voor het nieuwe boek van Liane Moriarty?
Lees ook:Gerda Havertong, Ruben Nicolai en Merel Westrik lezen voor
Lees ook:Woezel en Pip samen met jou in de hoofdrol

2 reacties op “Win Alles wat er was van Hanna Bervoets #boekenweek

  1. karin

    ik ben razend dol op lezen

      /   Beantwoorden  / 
  2. Maureen

    Overleven.. kiezen voor ELKAAR of voor JEZELF? Wéér zo’n heerlijk verhaal. Een kat in het nauw maakt rare sprongen..Ben benieuwd!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.