Woezel en Pip samen met jou in de hoofdrol

Vanaf nu kan ieder kind zelf de hoofdrol spelen in een Woezel en Pip boekje: Woezel en Pip en hun nieuwe vriendje is vanaf 17 oktober te bestellen bij Personalgifts.nl of via de webshop van de twee liefste hondjes van de hele wereld.

Het verhaal is speciaal geschreven voor dit persoonlijke cadeau. Het nieuwe vriendje van Woezel en Pip is een vogeltje dat de naam van uw (klein) kind krijgt. Samen gaan ze op een nieuw en spannend avontuur in de Tovertuin. Al snel komen de hondjes er achter dat ze van alles vergeten zijn. Een nieuw vriendje komt dan heel handig van pas en helemaal als hij kan vliegen! De vergeten spulletjes kunnen zo heel makkelijk opgehaald worden en als beloning mag het nieuwe vriendje zelfs in het hondenhok van Woezel en Pip slapen!

Woezel en Pip en hun nieuwe vriendje is te koop bij online cadeauwinkel Personalgifts.nl en kan besteld worden op www.personalgifts.nl/woezelenpip. In het boek wordt de opgegeven naam op een originele manier in het verhaal verwerkt. Het boek is verkrijgbaar in een softcover (€14,95) en hardcover (€19,95) exclusief verzendkosten.

Lees ook:Zet je juf of meester in het zonnetje
Lees ook:Boekenblog leest Alcoholvrije puber
Lees ook:Kind van het oerwoud – Indrukwekkend levensverhaal
Lees ook:Speel de hoofdrol in Zwaar verliefd!
Lees ook:Knutselvriendenboekje voor jou & je moeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.