Categorie: "# Win!"

Review Lieve mama van Esther Verhoef (+ winactie)

Esther Verhoef is terug! Na haar geweldige thriller ‘De kraamhulp’ was ik erg benieuwd naar haar nieuwste werk ‘Lieve mama’. Wat ik er van vond, kun je hieronder lezen. Maar dat is niet alles! De herfst is mijn ultieme leesseizoen. Om dit te vieren mag ik van Giftcards.nl een boekenbon ter waarde van  €50 weggeven. Onder mijn review lees je hoe je mee kunt doen. Dan weet je ook gelijk of het een goed idee is om ‘Lieve mama’ met je boekenbon in huis te halen!

Win nieuwe boek Oscar van den Boogaard en ontdek &ME

Liefde kent geen grenzen. De nieuwe film &ME, die vanaf 14 maart in de bioscoop te zien is, vertelt het verhaal van een bijzondere, onconventionele liefdesrelatie die verder reikt dan je in eerste instantie zou verwachten. De film is gebaseerd op het boek ‘Fremdkörper’ van Oscar van den Boogaard. Om de release te vieren, mogen wij twee exemplaren van zijn nieuwste boek ‘De Tedere Onverschilligen’ verloten onder de lezers.

Liefde, lust en leven @boekenblog geeft 2000ste Intiem weg

Erotisch getinte boeken zijn op dit moment populairder dan ooit. ‘Vijftig tinten grijs’, ‘Crossfire’ en ga zo maar door – ze vliegen over de toonbank. Maar wist je dat er een prikkelende serie is waarin maar liefst tweeduizend boeken zijn gemaakt? De Intiem reeks van Harlequin valt al bijna dertig jaar op door de verleidelijke verhalen. Wij mogen het jubileumnummer weggeven!

Win boek dat hoort bij de film Savages van Oliver Stone

Savages van Oscar-winnaar Oliver Stone draait vanaf donderdag 27 september in de bioscoop. Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Taylor-Johnson, John Travolta, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch en Demian Bichir; allemaal komen ze voorbij in deze film. Wij mogen drie exemplaren weggeven van van de bestseller van Don Winslow waarop deze film is gebaseerd. Ontdek hoe je kans maakt.