Win nieuwe boek Oscar van den Boogaard en ontdek &ME

Liefde kent geen grenzen. De nieuwe film &ME, die vanaf 14 maart in de bioscoop te zien is, vertelt het verhaal van een bijzondere, onconventionele liefdesrelatie die verder reikt dan je in eerste instantie zou verwachten. De film is gebaseerd op het boek ‘Fremdkörper’ van Oscar van den Boogaard. Om de release te vieren, mogen wij twee exemplaren van zijn nieuwste boek ‘De Tedere Onverschilligen’ verloten onder de lezers.

De 40-jarige Eduard is een homoseksuele, gedesillusioneerde jurist, die zijn leven in Berlijn verruilt voor een nieuwe start als topambtenaar bij het Europees Parlement in Brussel. Daar ontmoet hij de mooie, idealistische stagiaire Edurne uit Spanje, die net is ontsnapt aan haar overbezorgde moeder. Edurne valt meteen voor Eduard, een knappe, elegante man waarmee ze dolgraag gezien wil worden. Eduard laat zich impulsief door Edurne meevoeren, verrast door de genegenheid die hij voelt voor de jonge levenslustige vrouw. Hij zou het zelfs liefde kunnen noemen, want liefde: c’est bizarre.

Dan verschijnt de aantrekkelijke Richard ten tonele. Zowel Eduard als Edurne zijn direct gefascineerd door hem. Is Richard de schakel die hen bij elkaar houdt, of is hij juist degene die hen uit elkaar drijft?

&ME is de nieuwe, romantische film van regisseur Norbert ter Hall. Ter Hall oogstte eerder lof als regisseur van de populaire televisieseries A’dam – E.V.A. en ‘t Schaep Met De 5 Pooten. De hoofdrollen in &ME worden vertolkt door een internationale veelbelovende cast, waaronder Teun Luijkx, Mark Waschke en Veronica Echegui. &ME is gebaseerd op het boek ‘Fremdkörper’ van Oscar van den Boogaard en speelt zich af in Brussel, Berlijn en Sitges.

&ME is vanaf 14 maart in de bioscoop te zien, voor een voorproefje bekijk de trailer:

Wil jij  ’De tedere onverschilligen winnen, mail dan je adresgegevens naar [email protected] o.v.v. &ME.

Lees ook:Marleen Janssen: ‘De tedere onverschilligen door Oscar van den Boogaard’
Lees ook:Majesteit – Oscar van den Boogaard
Lees ook:Antwerpen-Centraal krijgt eigen stationsroman
Lees ook:Sonny Boy in de bioscoop
Lees ook:Win boek dat hoort bij de film Savages van Oliver Stone

Eén reactie op “Win nieuwe boek Oscar van den Boogaard en ontdek &ME

  1. Redactie

    Deze actie is gesloten. Winnaars zijn per mail op de hoogte gebracht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.