Kwade zaken in de bibliotheek

Kwade zaken in de bibliotheek… dat klinkt spannend! Door de openbare bibliotheken wordt, ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs (GNM), de bundel Kwade Zaken cadeau gedaan aan nieuwe leden.

Voor Kwade zaken spraken zestien misdaadauteurs met evenzoveel strafrechtadvocaten. Zij lieten zich inspireren door een werkelijk gebeurd voorval of een actuele kwestie en schreven daar een fictieve thriller over. Kwade zaken kwam mede tot stand met steun van het Nederlands Letterenfonds en het Lira Fonds.

Lees ook:Graf van W.G. van de Hulst gerestaureerd
Lees ook:Letterenfonds directeur draagt taken over wegens ziekte
Lees ook:Schrijf een thriller in 25 woorden…
Lees ook:Gouden Strop en Schaduwprijs naar Bram Dehouck
Lees ook:Cristina Branco opent Slauerhoff-festival op 10 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.