Categorie: "Wonen"

Creatieve oplossingen voor jouw tuin

Modeste Herwig geeft aan de hand van tien verschillende voorbeeldtuinen inspiratie voor het oplossen van ontwerpproblemen in je tuin. Het gaat in dit boek niet over de beplanting aan, maar over al die andere aspecten van de tuin: terrassen, muren, waterpartijen, bestrating, bergruimtes en nog veel meer.

Doorbreek de dagelijkse huishoudelijke sleur

Huishoudelijk werkt hoeft niet saai, monotoon en geestdodend te zijn. Dat bewijst Els Jacobs in het kleurrijke boekje ‘Vrolijk huishouden’. Een leuk cadeau voor Sinterklaas (zeker voor stelletjes die net gaan samenwonen). Het boek maakt het leven echt leuker!

Decorateur Pieter Porters presenteert vijfde boek

Wat heb je aan een mooi huis of interieur als je er niet in durft te leven? Als je bang bent om iets vuil te maken of te beschadigen? In de ogen van Pieter Porters moet een huis een warm nest zijn, een plaats waar je na een drukke dag tot rust komt, een plek waar familie, vrienden en kinderen zich thuis voelen. House of Porters is een begrip in de wereld van de binnenhuisinrichting en decoratie. Tot ver over de landgrenzen verzorgt Pieter Porters samen met zijn team projecten die zijn typische signatuur dragen.

Woon met lef!

Ben jij toe aan een nieuw kleurtje in je huis, wil je de boel volledig om gooien of heb je nog geen idee welke kan je met je nieuwbouwwoning op moet. Dan heb ik het perfecte boek voor je gevonden. Als ik het boek vorig jaar had gehad – toen we bijna de sleutel van ons huis kregen – had de boel er best wel eens anders uit kunnen zien. Klushulpjes mochten jullie dit lezen: Nee, jullie hoeven nog niet opnieuw aan de slag hoor, met dit resultaat ben ik ook uiterst tevreden.