Doorbreek de dagelijkse huishoudelijke sleur

Huishoudelijk werkt hoeft niet saai, monotoon en geestdodend te zijn. Dat bewijst Els Jacobs in het kleurrijke boekje ‘Vrolijk huishouden’. Een leuk cadeau voor Sinterklaas (zeker voor stelletjes die net gaan samenwonen). Het boek maakt het leven echt leuker!

‘Vrolijk Huishouden’ toont de wondere wereld van het 21e eeuwse huishouden en verrast je door alle leuke, handige en vrolijk stemmende tips en ideeën. Tips waarmee je je huishouden net iets beter organiseert en ideeën waarmee je je leven stukken aangenamer maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van je huis als viersterrenhotel of van een onderhoudsarme administratie?

Over de auteur
Els Jacobs (1965) is professional organizer en drijvende kracht achter De HuishoudCoach. Ze adviseert huishoudens, traint aankomende organizers, verzorgt workshops en lezingen, en geeft een online magazine uit.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De Grote Supersopgids: Niet zeuren maar soppen
Lees ook:Ariël Jacobs is de perfecte man
Lees ook:Kinderboekenweek: Guus leert vliegen
Lees ook:Neem op als je moeder belt; het maakt je gelukkig
Lees ook:J.K. Rowling beschuldigd van plagiaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.