Creatieve oplossingen voor jouw tuin

Modeste Herwig geeft aan de hand van tien verschillende voorbeeldtuinen inspiratie voor het oplossen van ontwerpproblemen in je tuin. Het gaat in dit boek niet over de beplanting aan, maar over al die andere aspecten van de tuin: terrassen, muren, waterpartijen, bestrating, bergruimtes en nog veel meer.

De frisse aanpak van Modeste levert een praktisch, bruikbaar boek op vol informatie waarmee iedereen zelf aan de slag kan. Talloze creatieve ideeën waarmee je je tuin helemaal naar wens kunt inrichten. Met tien inspirerende voorbeeldtuinen, achttien extra tuinprojecten op thema, plattegrondjes, heldere fotografie, verkoopadressen en plantenlijstjes.

Over de auteur
Modeste Herwig is zeer succesvol als groenauteur en tuinfotografe. Ze heeft meer dan dertig tuinboeken geschreven en honderden artikelen voor tijdschriften in binnen- en buitenland. Ze vindt haar inspiratie op tentoonstellingen in het buitenland, maar ook in tuinen dichtbij huis.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Geniet met volle teugen van groenten uit eigen tuin
Lees ook:Emigreren & ondernemen – 100 x check voor vertrek
Lees ook:Ontwerp je huis, tuin en keuken met Google SketchUp
Lees ook:Lichter Leven kalender
Lees ook:Boek van MissLipgloss Cynthia Schultz vandaag te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.