Categorie: "Digitaal"

Ontdek wat iPhone te bieden heeft met Visuele stappengids

De iPhone van Apple heeft veel te bieden: bellen, sms’en, e-mailen, internetten, kaarten en routes bekijken, foto’s en video’s maken, muziek beluisteren en werken met talloze apps. Het is een zeer complete multimediatelefoon die geliefd is bij een groot publiek. Voor wie alles uit dit toestel wil halen is er de behulpzame Visuele stappengids.

Nederland op de schop volgens Vermeend en Van der Ploeg

Kan het kabinet Rutte bezuinigen zonder onze economie kapot te maken en toch voldoen aan de Europese begrotingsregels? Volgens topeconomen Willem Vermeend en Rick van der Ploeg is dat mogelijk. In hun verschenen digitale publicatie ‘Nederland moet op de schop’ geven ze aan hoe Nederland economisch hervormd moet worden.

Gij zult bloggen van Ernst-Jan Pfauth gratis downloaden

Ter gelegenheid van de Boekenweek is ‘Gij zult bloggen’ van Ernst-Jan Pfauth nog tot en met 24 maart gratis te downloaden. Dit kan op alle e-sites als Bol.com, KOBO, NRC Lux, Ebook.nl en Ebookweb.nl. Dit boek is hiermee de eerste e-pub in de reeks ‘Zeg het in tienduizend woorden’ en wordt gelijktijdig met de Facebook-app ‘De Bloguitdaging’ gelanceerd.

Hoe werkt dit? Vragen van iPad gebruikers onder de loep

Je kent ze ook wel: mensen die tijdens het gebruik van de iPad regelmatig vragen hebben over hoe iets nu werkt. Tja, het lijkt ondenkbaar, want de tablet van Apple is ontzettend makkelijk in gebruik, maar sommige mensen lukt het gewoon niet. In de ‘Visuele stappengids iPad’ krijgt de iPad-gebruiker antwoord op veelvoorkomende vragen.

Hulpje voor de feestdagen

Heb jij ook zo’n hekel aan het schrijven kerstkaarten… De boodschap in de kaart valt nog mee, maar al die adressen… Wat een vervelende klus is dat keer op keer. Zeker als je – net als ik – steeds de adressen van je familie verzameld op een kladvelletje en dat vervolgens kwijtraakt. Ieder jaar kan ik de adressen dus weer opnieuw verzamelen. Gelukkig biedt Visual Steps de helpende hand. Zij brengen ‘Adressenbestand en etiketten maken’ op de markt.

Bagage (Harry Hol) eerste e-book only bij literaire uitgeverij

Bij uitgeverij L.J. Veen verschijnt voor het eerst een boek alleen als e-book. Het gaat om een novelle, de romantische komedie ‘Bagage’ van auteur Harry Hol, die vanaf vandaag bij alle internetboekhandels en op de website van de uitgeverij verkrijgbaar is. Het verschijnt niet als papieren boek. De traditionele manier van uitgeven, waarbij alles begint bij en gebaseerd is op het papieren boek, is hiermee doorbroken.