Ontdek wat iPhone te bieden heeft met Visuele stappengids

De iPhone van Apple heeft veel te bieden: bellen, sms’en, e-mailen, internetten, kaarten en routes bekijken, foto’s en video’s maken, muziek beluisteren en werken met talloze apps. Het is een zeer complete multimediatelefoon die geliefd is bij een groot publiek. Voor wie alles uit dit toestel wil halen is er de behulpzame Visuele stappengids.

Het is een handig, compact vormgegeven naslagwerk op A5-formaat waarin veelgebruikte opties en functies van de iPhone snel opgezocht kunnen worden. Per item wordt een afgeronde, efficiënte serie stappen aangeboden. Door de visuele weergave van de stappen zijn de handelingen makkelijk uit te voeren. Een onmisbaar naslagwerk voor iedere iPhone-gebruiker die een handig geheugensteuntje kan gebruiken.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Hoe werkt dit? Vragen van iPad gebruikers onder de loep
Lees ook:Visuele stappengids Samsung Galaxy Tab
Lees ook:Visuele stappengids Picasa
Lees ook:Visuele stappengids Windows Live Essentials
Lees ook:iPhone voor opa of oma; geef dit boek er bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.