Bagage (Harry Hol) eerste e-book only bij literaire uitgeverij

Bij uitgeverij L.J. Veen verschijnt voor het eerst een boek alleen als e-book. Het gaat om een novelle, de romantische komedie ‘Bagage’ van auteur Harry Hol, die vanaf vandaag bij alle internetboekhandels en op de website van de uitgeverij verkrijgbaar is. Het verschijnt niet als papieren boek. De traditionele manier van uitgeven, waarbij alles begint bij en gebaseerd is op het papieren boek, is hiermee doorbroken.

Uitgever Tom Harmsen licht toe: “Het vak van uitgever is heel erg aan het veranderen door de opkomst van de iPad en e-reader. We zijn daarom al een tijdje aan het experimenteren met de nieuwe mogelijkheden van e-books. Zo brachten we vorig jaar het e-book ‘Of hoe waarom’ van Hanna Bervoets uit met extra’s zoals deleted scenes en een making of. Een boek alleen als e-book uitgeven is ook zo’n experiment, dit geeft ons de mogelijkheid om te zien of een e-book al op zichzelf kan staan. Het hele proces van een boek maken en aanbieden verandert, en het e-book is een laagdrempelig platform om nieuwe of jonge auteurs onder de aandacht te brengen en een kans te geven.”

Het verhaal:
In de romantische komedie ‘Bagage’ is de relatie van Paul en Nadine er slecht aan toe. En net wanneer Paul met pech langs de weg komt te staan, wordt hij door Nadine telefonisch gedumpt. Daar staat hij: langs de kant tijdens een van de ergste herfststormen in jaren. Wat volgt is een race tegen de klok voor Paul om op tijd op Schiphol te zijn zodat hij Nadine kan tegenhouden voordat ze zonder hem naar Spanje vertrekt. Zo’n jarenlange relatie gooi je toch niet zomaar weg? Maar onderweg ontmoet Paul Marijke, die zijn pogingen om zijn relatie te redden flink in de war schopt.

Over de auteur:
Schrijver Harry Hol (1973) schrijft voor een vakblad in de gamesindustrie, en is journalist, game reviewer, columnist, blogger, geek. Hij woont in Kampen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Uitgeverij Boom Nelissen zorgt voor gratis e-book
Lees ook:Nieuwe romanreeks vol erotiek, romantiek en spanning
Lees ook:Langs de Leeuw literatuurprijs voor Auke Hulst
Lees ook:E-book Bakfietsblues verschijnt 10 dagen voor paperback
Lees ook:Waar komen de angsten van Nadine vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.