De prinses met de lange haren in de app Kinderboeken

In een klein, arm land woont een prinses met héél lange haren. Ze zou ze graag willen afknippen. Maar haar vader zegt: ‘Haar is het kostbaarste sieraad van een vrouw. Hoe meer hoe beter!’ Ontdek het prachtige verhaal van Annemarie van Haeringen in de Kinderboeken-app.

Het digitale boek ‘De prinses met de lange haren’ kun je zelf lezen of je kunt je laten voorlezen. De prachtige lijntekeningen komen op je iPad in beweging. Door de interactieve elementen laat je zelf de haren van de prinses laten groeien en je kunt haar zelfs een metamorfose geven.

Komende jaren worden veel van onze boeken gedigitaliseerd. Deze digitale en interactieve kinderboeken kun je terugvinden in Kinderboeken app, een gratis applicatie voor je iPad.

Met deze app kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar altijd en overal digitale kinderboeken lezen op de iPad, met de boeken van onder andere Paul van Loon, Rindert Kromhout, Joke van Leeuwen, Mirjam Oldenhave en Youp van ’t Hek. In de winkel staan kinderboeken van de gerenommeerde uitgeverijen Leopold, Ploegsma, Querido en Zwijsen. Iedere maand wordt de kinderboekwinkel aangevuld met nieuwe boeken.

Lees ook:Nederlands kinderboek op iPhone, iPad en iPod touch
Lees ook:Boekenwolk: unieke bibliotheek met digitale kinderboeken
Lees ook:Senioren kunnen snel aan de slag met de iPad
Lees ook:Uitgeverijen bundelen krachten voor digitaal kinderboek
Lees ook:Prinses Laurentien trommelt kinderen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.