Hulpje voor de feestdagen

Heb jij ook zo’n hekel aan het schrijven kerstkaarten… De boodschap in de kaart valt nog mee, maar al die adressen… Wat een vervelende klus is dat keer op keer. Zeker als je – net als ik – steeds de adressen van je familie verzameld op een kladvelletje en dat vervolgens kwijtraakt. Ieder jaar kan ik de adressen dus weer opnieuw verzamelen. Gelukkig biedt Visual Steps de helpende hand. Zij brengen ‘Adressenbestand en etiketten maken’ op de markt.

Dit boek kun je mooi voor Sinterklaas cadeau vragen, zodat je met Kerst aan de slag kan. In deze praktische titel wordt beschreven hoe in enkele stappen een adreslijst en etiketten gemaakt worden. De werkwijze is eenvoudig: kies de programma’s naar keuze uit het Microsoft Office 2010- of 2007-pakket of het gratis OpenOffcie.org-pakket, stel een adreslijst en etiketten samen en print de etiketten op etikettenvellen.

Let op je hebt wel Windows 7, Vista of XP nodig.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Maak online Mama- of Omaboek voor moederdag
Lees ook:Beveiligen, schoonmaken en versnellen van pc
Lees ook:Hoe werkt dit? Vragen van iPad gebruikers onder de loep
Lees ook:Visuele stappengids Samsung Galaxy Tab
Lees ook:Digitale video-opnames overzetten naar pc en internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.