Maak online Mama- of Omaboek voor moederdag

Over een maand is het weer zover: dan is het Moederdag! Zoek je nog een leuk cadeau? Dan heeft Boekenblog een geweldig idee voor alle moeders en oma’s. Kies voor het eenvoudig online in te vullen Mamaboek of Omaboek dat vervolgens thuis wordt bezorgd.

In de boeken stellen moeders en oma’s aan de hand van voorgedrukte vragen hun herinneringen, verhalen en ervaringen veilig voor hun kinderen en kleinkinderen. Samen met enkele foto’s ontstaat een boek voor het leven. De boeken waren eerder al met pen in te vullen, maar nu dus ook heel eenvoudig via de website www.belmondo.nl. Alle vragen zijn aan te passen, op de voorkant plaats je je eigen foto en je verzint je eigen titel, bijvoorbeeld Het Linda Boek of Het Floor Boek.

Wil je met Moederdag je moeder, oma, vrouw of zus verrassen? Dan kun je kiezen voor een cadeaubon. Hiermee maakt ze gratis een persoonlijk boek voor haar eigen kind of kleinkind! Een boek koest 24,50 euro. Levertijd is zeven werkdagen.

Lees ook:Verras je moeder met complete bibliotheek voor Moederdag
Lees ook:Linda. het boek
Lees ook:Bewaar je verhaal en maak er een boek van
Lees ook:Signeersessie Susan Smit 27 april Bijenkorf Amsterdam
Lees ook:Voor liefhebbers van Een keukenmeidenroman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.