Visuele stappengids Samsung Galaxy Tab

Heb je tijdens het gebruik van je Samsung Galaxy Tab regelmatig vragen over het werken met dit handige apparaat of met een bepaalde app? Ben je op de hoogte van de meeste opties en instellingen? Hoe stel je een e-mailaccount in, hoe zet je foto’s over van de Tab naar de computer, hoe plan je een route? In deze Visuele stappengids krijg je antwoord op deze en andere veelvoorkomende vragen.

In dit handzame en praktische naslagwerk zoek je veelgebruikte opties en functies op de Samsung Galaxy Tab snel op. Per item wordt een afgeronde, efficiënte serie stappen aangeboden. Door de visuele weergave van de stappen kun je de handelingen gemakkelijk uitvoeren. Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die een Samsung Galaxy Tab heeft en een handig geheugensteuntje kan gebruiken.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Visuele stappengids Picasa
Lees ook:Hoe werkt dit? Vragen van iPad gebruikers onder de loep
Lees ook:Ontdek wat iPhone te bieden heeft met Visuele stappengids
Lees ook:Visuele stappengids Windows Live Essentials
Lees ook:Werken met de Samsung Galaxy Tab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.