Beveiligen, schoonmaken en versnellen van pc

Regelmatig onderhoud van een computer verbetert de prestaties van een pc. In het boek ‘Beveiligen, schoonmaken en versnellen van uw pc voor senioren’ van Visual Steps wordt beschreven hoe men Windows en de vaste schijf kan beveiligen, schoonmaken en versnellen. Alles wordt helder uitgelegd, zodat je voortaan zelf aan de slag kan met deze onderwerpen en geen hulp meer hoeft te vragen aan kinderen, kleinkinderen of andere kennissen.

Stap voor stap wordt beschreven hoe een computer kan worden beveiligd tegen virussen en spyware en hoe de beveiligingsinstellingen in Internet Explorer worden gewijzigd. Verder komen de onderwerpen schijfdefragmentatie, schijfcontrole en het maken en terugzetten van herstelpunten aan bod. Ten slotte wordt het beheren van opstartprogramma’s besproken.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Windows 8 voor de beginnende senior computergebruiker
Lees ook:Senioren gaan aan de slag met Windows 8
Lees ook:Digitale videobewerking voor senioren
Lees ook:Zo werken de programma’s op je Mac
Lees ook:Eerste hulp bij computerproblemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.