Digitale video-opnames overzetten naar pc en internet

Met talloze apparaten kunnen video-opnames gemaakt worden. Natuurlijk met een digitale videocamera, maar ook met een mobiele telefoon, tablet of iPad. Een opname is zo gemaakt, maar daarna? Je leest het in ‘Uw digitale video-opnames overzetten naar de pc en internet’.

In deze praktische gids leert men hoe videomateriaal op efficiënte kan worden overgezet naar de pc of laptop. Vervolgens maakt men met enkele eenvoudige handelingen een fraaie film in het gebruiksvriendelijke programma Windows Live Movie Maker en het videobewerkingsprogramma van YouTube. Deze film kan daarna worden gedeeld door deze te branden op dvd of op YouTube te plaatsen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Digitale videobewerking voor senioren
Lees ook:Alles over YouTube; scoor een hit met je filmpje
Lees ook:Achter de schermen bij De Eetclub
Lees ook:Websites maken met WordPress eenvoudig met basisgids
Lees ook:Zo leer je werken met je iPad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.