Categorie: "Chicklit"

Cruise Control nieuwe chicklit van Carlie van Tongeren

Cruise control, een heerlijk zoetsappig, glamourous boek met een flinke vleug humor. Een boek dat alle ingrediënten bevat voor een echte chicklit namelijk: liefde, romantiek, drama en bovenal een leuk verhaal. Na een aantal bladzijden kun je niet meer stoppen met lezen omdat je wilt weten wat Lara nou precies verbergt.

Boekenblog leest chicklit ‘De wraak van Prada’

Heb je zin in een meeslepende chicklit vol hilarische én herkenbare momenten? Dan ga je absoluut genieten van ‘De wraak van Prada’, geschreven door Lauren Weisberger. Dit boek vormt een vervolg op de populaire titel ‘De duivel draagt Prada’ en het leest lekker vlot weg. Terwijl ik zat te lezen, moest de buschauffeur mij zelfs eraan herinneren om uit te stappen en dat effect heeft een boek zelden nog op mij.

Lief en leed gedeeld op de markt

Ilse Maas heeft voor Boekenblog ‘Meiden van de markt’ gelezen. Het is geschreven door Margreet en Reina Crispijn. De zussen staan bekend om hun humoristische boeken en mooie sfeerbeschrijvingen.

Petra Kruijt schrijft perfecte chicklit: ‘De mannenmaker’

De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. Is de vijver leeg aan het raken, is ze kritisch geworden of is er meer aan de hand?

‘Verkikkerd’: hardop lachen gegarandeerd

Lisette Jonkman (25) bracht afgelopen donderdag haar tweede boek uit: ‘Verkikkerd’. ‘Verkikkerd’ is, net als haar vorige boek ‘Glazuur’, een échte chicklit. Blogger Irene Groenink heeft ‘m al gelezen. Waar het verhaal over gaat? En of het boek een must read is? Je leest het hieronder!

Zomer & de City: nieuwe Candace Bushnell

De zomer is een magische tijd in New York City en Carrie geniet van de maffe figuren in haar buurt, de boetiekjes met tweedehandskleding, de wilde feesten en de nieuwe man in haar leven. En het beste van alles: ze volgt eindelijk een echte schrijfcursus en zet zo de eerste stap op weg naar de vervulling van haar droom.