Zestig dagen geen contact met je grote liefde…

Goed nieuws voor de liefhebber van de Nederlandse chicklit. Deze maand verschijnt het nieuwste boek van Gillian King. Ontdek meer over ’60 dagen’.

Emma verhuist vier jaar na de dood van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag, de stad waar ze vandaan komt. Ze wordt meteen weer meegezogen in het bruisende stadsleven… en in de liefde! Gijs’ vroegere beste vriend Jesper woont ook in Den Haag. Hij heeft zijn leven op de rit, met een leuke baan en een goede relatie. Maar als hij Emma na al die jaren terugziet, raakt zijn zekerheid aan het wankelen. Eef, Jespers vriendin, moet met lede ogen aanzien hoe Jesper en Emma steeds closer worden. In een laatste wanhoopspoging eist ze dat de twee zestig dagen geen contact met elkaar hebben zodat zij Jesper ervan kan overtuigen dat hij bij háár hoort, niet bij Emma. Kan er ook maar iemand ongeschonden uit deze strijd komen?

Over de auteur
Gillian King woont samen met man en twee kinderen in Den Haag. Vrolijk als de zon schijnt, stiekum een beetje verslaafd aan Facebook en zou best wat vaker willen uitslapen… Overdag runt ze een praktijk voor kinderen met leerproblemen, ‘s avonds komt de schrijfster in haar naar boven. Ze vindt het geweldig om boeken te schrijven en hoopt hiermee bij iedere lezer minstens een glimlach op het gezicht te toveren.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Boekenblog leest meeslepende 60 dagen van Gillian King
Lees ook:Gillian King presenteert nieuwe boek 60 dagen
Lees ook:Carlijn Vis laat belang zien van herdenken en vieren vrijheid
Lees ook:Een kus in Havana
Lees ook:Michael Jackson biografie ‘Moonwalk in Paradise’ in 48 uur geschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.