Nieuwe Jennifer Weiner: roman met humor en tederheid

Jennifer Weiner (1970) is een van de succesvolste schrijvers van Amerika. Er zijn meer dan 11 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht in 36 landen. Vandaag verschijnt haar nieuwste boek ‘Toen kwam jij’.

Jules Strauss is Princeton-alumnus, heeft kennissen in plaats van vrienden en ouders die ze niet durft uit te nodigen voor een familieweekend vanwege de verslaving van haar vader.

Annie Barrow is getrouwd met haar grote liefde uit haar middelbareschooltijd en is moeder van twee jongens. Na een jaar thuiszitten en diverse pogingen vier mensen te voeden met het schamele salaris van haar man heeft ze nog maar één doel: geld verdienen.

India Bishop, achtendertig (eigenlijk drieënveertig), heeft alles aan zichzelf veranderd: haar naam, haar gezicht en haar verleden. Ze wil een kind krijgen van Marcus, een oudere, welgestelde heer. Wanneer zwanger worden moeilijker gaat dan gedacht, vraagt ze Annie en Jules om hulp. Hun plannen worden echter gedwarsboomd door Marcus’ wantrouwende dochter Bettina.

Met verrassende tederheid en veel humor neemt Jennifer Weiner ons mee in het leven van drie vrouwen. Toen kwam jij is een onvergetelijke, tijdloze roman over titels en standen en over de waarde van het moederschap.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De laatste wens van Amelie
Lees ook:Het geheim van de eeuwige jeugd ontdekt?
Lees ook:Boek moet taboe rond zwangerschap door incest doorbreken
Lees ook:Liefs van Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Jennifer Anniston schrijft autobiografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.