Zomer & de City: nieuwe Candace Bushnell

De zomer is een magische tijd in New York City en Carrie geniet van de maffe figuren in haar buurt, de boetiekjes met tweedehandskleding, de wilde feesten en de nieuwe man in haar leven. En het beste van alles: ze volgt eindelijk een echte schrijfcursus en zet zo de eerste stap op weg naar de vervulling van haar droom.

In ‘Zomer & de City’, het vervolg op Carries dagboeken, krijgt de lezer een verrassende inkijk in het leven van Carrie terwijl ze haar draai probeert te vinden in de Big Apple. Carrie realiseert zich dat het veel ingewikkelder is dan ze had gedacht om succesvol te worden in New York.

Op de hilarische en onweerstaanbare wijze die we van haar gewend zijn beschrijft Candace Bushnell hoe het plattelandsmusje – zoals Samantha haar noemt – verandert in de onvergetelijke icoon van New York City: Carrie Bradshaw.

Candace Bushnell debuteerde met de wereldwijde bestseller Sex and the City, die de basis was voor de gelijknamige hitserie en bioscoopfilms. Ook schreef zij de succesvolle romans 4 Blondes, Hogerop, Lipstick Jungle, 1 Fifth Avenue en Carries dagboeken. Wereldwijd herkennen miljoenen vrouwen zich in haar eigenzinnige personages.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De viagra-dagboeken van Barbara Rose Brooker
Lees ook:Zwaar verliefd!
Lees ook:Carlos Ruiz Zafón exclusief op festival City2Cities
Lees ook:Hoe word je een betere vriend van je hond?
Lees ook:Eindelijk inspraak familie op lichaamscellen Henrietta Lacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.