Hoe werkt dit? Vragen van iPad gebruikers onder de loep

Je kent ze ook wel: mensen die tijdens het gebruik van de iPad regelmatig vragen hebben over hoe iets nu werkt. Tja, het lijkt ondenkbaar, want de tablet van Apple is ontzettend makkelijk in gebruik, maar sommige mensen lukt het gewoon niet. In de ‘Visuele stappengids iPad’ krijgt de iPad-gebruiker antwoord op veelvoorkomende vragen.

In dit praktische naslagwerk kunnen veelgebruikte opties en functies op de iPad snel worden opgezocht. Per item wordt een afgeronde, efficiënte serie stappen aangeboden. Door de visuele weergave van de stappen kunnen de handelingen gemakkelijk worden uitgevoerd. Een onmisbaar naslagwerk voor iedere iPad-gebruiker die een handig geheugensteuntje kan gebruiken.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Visuele stappengids Picasa
Lees ook:Ontdek wat iPhone te bieden heeft met Visuele stappengids
Lees ook:Visuele stappengids Samsung Galaxy Tab
Lees ook:Visuele stappengids Windows Live Essentials
Lees ook:Auteurs geven uitleg over werking iPad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.