Boeken Esther Verhoef ook als e-book verkrijgbaar

De boeken van Esther Verhoef en Escober zijn nu ook verkrijgbaar als e-book. De e-books kosten € 7,95, zijn te lezen op iedere e-reader, pc en smartphone en bevatten geen drm. Ook zijn een aantal korte verhalen van Esther Verhoef verkrijgbaar als e-book.

[zoekshopEsther Verhoef[/zoekshop] behoort tot de top van de Nederlandse thrillerschrijvers. In 2006 bestormde ze de bestsellerlijsten met ‘Rendez-vous’, gevolgd door ‘Close-up’ (2007), ‘Alles te verliezen’ (2008) en ‘Déjà vu’ (2010). Ze won tweemaal de Zilveren Vingerafdruk en eenmaal de Diamanten Kogel, was driemaal genomineerd voor de NS Publieksprijs en de Gouden Strop, en tweemaal voor de Diamanten Kogel.

De vertaalrechten van haar boeken zijn verkocht aan Engeland, Duitsland, Rusland, Denemarken, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. Van haar boeken werden in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Onder het pseudoniem [zoeksho]Escober[/zoekshop] schrijft Esther met haar man, Berry Verhoef, psychologische actiethrillers.

Lees ook:Escober schrijft internationale ontwerpwedstrijd uit
Lees ook:opnieuw prijs voor Ether Verhoef
Lees ook:Esther Verhoef wint Gouden Strop met Lieve mama
Lees ook:Diamanten Kogel shortlist
Lees ook:Charles den Tex schrijft geschenkboek Juni – Maand van het Spannende Boek 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.