Gij zult bloggen van Ernst-Jan Pfauth gratis downloaden

Ter gelegenheid van de Boekenweek is ‘Gij zult bloggen’ van Ernst-Jan Pfauth nog tot en met 24 maart gratis te downloaden. Dit kan op alle e-sites als Bol.com, KOBO, NRC Lux, Ebook.nl en Ebookweb.nl. Dit boek is hiermee de eerste e-pub in de reeks ‘Zeg het in tienduizend woorden’ en wordt gelijktijdig met de Facebook-app ‘De Bloguitdaging’ gelanceerd.

In ‘Gij zult bloggen’ bespreekt Ernst-Jan Pfauth (chef internet bij NRC Media, organisator Literaturfest en dé blogger op het gebied van nieuwe cultuur en media) op heldere en aanstekelijke wijze alles wat je als blogger moet weten: het idee achter je blog, het bepalen van een onderwerp, de praktische uitvoering en de promotie van je blog.

Via de interactieve Facebook-app ‘De Bloguitdaging’ kunnen pas bekeerde blogevangelisten extra tips en tricks van Ernst-Jan Pfauth ontvangen. Wie binnen een maand vijftien nieuwe stukjes voor zijn of haar blog schrijft – ongeveer één per twee dagen – krijgt bovendien een unieke blogrecensie van Ernst-Jan Pfauth cadeau. Bloggers kunnen zich aanmelden via: www.facebook.nl/bloguitdaging.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Sex, Blogs en Rock & Roll
Lees ook:Dagelijks bloggen: schrijvers doe er je voordeel mee
Lees ook:Eerste Europese Social Media boek
Lees ook:Boek van MissLipgloss Cynthia Schultz vandaag te koop
Lees ook:Boekenblog bij lancering boek ‘Beauty’ van MissLipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.