Decorateur Pieter Porters presenteert vijfde boek

Wat heb je aan een mooi huis of interieur als je er niet in durft te leven? Als je bang bent om iets vuil te maken of te beschadigen? In de ogen van Pieter Porters moet een huis een warm nest zijn, een plaats waar je na een drukke dag tot rust komt, een plek waar familie, vrienden en kinderen zich thuis voelen. House of Porters is een begrip in de wereld van de binnenhuisinrichting en decoratie. Tot ver over de landgrenzen verzorgt Pieter Porters samen met zijn team projecten die zijn typische signatuur dragen.

Bij House of Porters proberen ze een tijdloze wereld te creëren, een wereld waarin mensen zich op hun gemak voelen. Ze bouwen een huis van kelder tot zolder mee op, of ze brengen sfeer in een bestaand interieur met een aantal goed gekozen accessoires. Telkens staan ze voor warmte, licht, huiselijkheid en behaaglijkheid. De interieurs zijn trouwens bedoeld om een leven lang mee te groeien en te evolueren met de bewoners.

Met ‘Elegance & Decadence’ laat Pieter Porters zien dat hij geen decors maakt, maar leefbare interieurs in uiteenlopende stijlen: van theatraal klassiek tot sober minimalistisch. De interieurs die in dit boek werden opgenomen, tonen perfect waar House of Porters voor staat: rijkelijk, warm en elegant. Met hier en daar een tikje decadentie. De luxueuze uitvoering van ‘Elegance & Decadence’ straalt die grootsheid ook uit. Porters ontwierp zelf het linnen bandmateriaal en koos voor een speciaal sluitsysteem met lint, knoop en handgebonden katernen. Het boek weerspiegelt zijn levensfilosofie: Leven is Be-leven. Het is ruiken, voelen, proeven, maar bovenal genieten. Ook met dit nieuwe boek beroert hij meerdere zintuigen. De aaibaarheid van de linnen kaft en de discrete geur van het boek zijn een belevenis op zich!

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Wonen in een monumentaal huis
Lees ook:Mooiste projecten van architect Bob Manders in boek
Lees ook:Internetuitgeverij brengt eerste roman via Centraal Boekhuis uit
Lees ook:Pieter Aspe gaat de grens over
Lees ook:Mary Poppins meets Stephen King

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.