Geluidenboekjes: schot in de roos

Als je een cadeau nodig hebt voor een baby of jong kindje, kijk dan is in het ruime aanbod geluidenboekjes van Clavis. Echt, ik heb ze nu al een aantal keer gegeven en iedere keer beginnen die kleintjes weer te lachen als ze alle geluiden horen.

Of je de kinderen nu kennis wil laten maken met de natuur, boerderij, dieren, vogels, het verkeer, muziek of de jungle – het is allemaal mogelijk. En in oktober van dit jaar verschijnen (want: Kinderboekenweek!) er weer drie gegarandeerde bestsellers. Marion Billet komt met Mooie wereldmuziek ( geluidenboekje), Mijn eerste muzieknoten ( geluidenboekje ) en ‘ Babydieren ( geluidenboekje )’. Allen combineren zesprenten om naar te kijken met minimaal zes geluiden om naar te luisteren. Deze boekjes zijn geschikt vanaf twaalf maanden.

Maar ook voor wat oudere kinderen – vanaf drie jaar – heb je boeken in deze serie. Voor kids vanaf drie jaar heb je Paco van Magali Le Huche. Deze maand komen Paco en het orkest en  Paco en de fanfare uit. Dit boek bevat zestien muziekjes. In het nieuwste boek is Paco ontzettend blij, omdat het circus langskomt. Geluiden van onder andere een klarinet, trompet en basdrum komen voorbij.

Lees ook:Nieuwe reeks schuifboekjes van Clavis
Lees ook:Kids en carrière
Lees ook:Nijntje en de wilde dieren BoekStart Babyboekje van het Jaar
Lees ook:Zilveren Griffels en Penselen voor de mooiste kinderboeken
Lees ook:Vogelgeluiden samengebracht in Vogelzang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.