Bijzondere boektrailer Aimée de Jongh voor Charles den Tex

Aimée de Jongh heeft een trailer gemaakt voor de actie-thriller ‘De Vriend’ van Gouden Strop-winnaar Charles den Tex. De trailer is geproduceerd door Submarine Channel. Dit is de derde trailer in de serie van vier boektrailers die Submarine Channel maakt voor Charles den Tex. De vierde trailer komt uit in juni.

Bekijk ‘m hier: http://devriend.submarinechannel.com

Aimée de Jongh (bekend bij een breder publiek van haar dagelijkse cartoon ‘Snippers’ in Metro) maakte de illustraties die vervolgens door Submarine Channel’s web developer Gijs Kattenberg tot leven werden gebracht met de parallax scrolling techniek. Door langzaam te scrollen door de webpagina ontstaat de animatie. Bijzonder is ook dat er geluid gekoppeld is aan de animatie en dat er kleine GIF-loopjes in verwerkt zijn.

Op 27 juli organiseert Submarine Channel een speciale avond in het nieuwe filmmuseum EYE die geheel in het teken staat van het boektrailer fenomeen, met de allermooiste internationale boektrailers. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Tirza krijgt Gouden Film
Lees ook:Het Nationale Toneel presenteert Tirza
Lees ook:Trailer van ‘De Storm’ – Geef hier je mening over deze boekverfilming
Lees ook:Boektrailer: Het mysterie van de goudkoerier
Lees ook:Boektrailer: Bert en Bart redden de wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.