Nederlandse Boekentrailers online samengebracht

Recent is Boekentrailers.nl live gegaan. Het is de eerste site die alle Nederlandse boekentrailers op één plek verzamelt. Boekentrailers, ze worden steeds vaker gemaakt om de verkoop van boeken te ondersteunen. Ze worden ook steeds professioneler. Maar één centrale plek waarop lezers trailers kunen bekijken was was er nog niet.

Boekentrailers.nl is een initiatief van schrijvers Marcel van Driel en Michael Reefs die voor hun boeken ´Superhelden.nl´ en ´ De legende van de Hemelrijders, boek 1.´ veelbekeken trailers maakten. Maar ze misten een portal waarop alle trailers te zien waren. Daarom maakten ze deze maar zelf.

Op www.boekentrailers.nl kunnen lezers, schrijvers en uitgevers hun boekentrailer gratis uploaden en in een categorie plaatsen. Lezers kunnen op hun favoriete boekentrailer stemmen. Enige voorwaarde is dat de trailer op YouTube of Vimeo moet staan en voor een Nederlands(talig) boek is gemaakt.

Lees ook:Al 100 onbekende schrijvers van schaduw naar schijnwerper
Lees ook:SchaduwSchrijvers zet schrijvers in spotlight
Lees ook:Boektrailer: Hanna Bervoets – Alles wat er was
Lees ook:Read my e-Book: voor schrijvers en lezers
Lees ook:BEM! en A.W. Bruna Lev. organiseren schrijfwedstrijd

Eén reactie op “Nederlandse Boekentrailers online samengebracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.