64 promo’s voor één boek van Meindert Talma

Je hebt schrijvers die een promotieclip van hun boek maken. Meindert Talma gaat een stapje verder: hij maakte er 64. Zijn binnenkort te verschijnen roman ‘Kelderkoorts’ kent inclusief de liedteksten 64 hoofdstukken. Alles heeft Talma per hoofdstuk opgenomen, voorgelezen op een manier die doet terugdenken aan hoe Carmiggelt vroeger op tv de dag afsloot.

Elke dag plaatst Meindert Talma een nieuwe clip op YouTube. Vandaag is hij aanbeland bij het het 26ste hoofdstuk, een liedtekst over Thom Karremans. Klik hier om de video’s te bekijken.

‘Kelderkoorts’ is sowieso al een uniek project: het is het eerste deel uit een cyclus romans (steeds inclusief cd) waarin Meindert Talma uitlegt hoe hij Nederlands Onbekendste Popster werd. Het eerste deel beschrijft de periode tot hij een echte band bijeen heeft. In de van Talma bekende (droge) humor vertelt hij over zijn ambities als muzikant en schirjver, zijn problematische liefdesleven, de vergeefse pogingen om werk te vinden en de vriendschap met de Hobbyrockers.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Culturele Zondag voor boekenliefhebbers in Groningen
Lees ook:Literatuur & voetbal op Oerol
Lees ook:Jacques Chirac memoires vanaf oktober te lezen
Lees ook:Prozaclub in café Marleen
Lees ook:Het Frankrijk van de Tour – Jeroen Wielaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.