Nieuw vrouwen/mannen boek van Allan & Barbara Pease

Allan en Barbara Pease schreven meerdere bestsellers over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over liefde, relaties en over lichaamstaal. In ‘Alles wat vrouwen willen weten over mannen en mannen niet over vrouwen’ bundelen zij al hun kennis en ervaring over de seksen in een grappig, compact, leerzaam en informatief boek. Een onmisbare handleiding voor iedereen die weleens te maken heeft met het andere geslacht, of dit nu is op het werk, in de supermarkt of thuis tussen de lakens.

De humoristische illustraties van onder andere de mannelijke en vrouwelijke hersenen in het boek zijn alleen maar grappig omdat ze een stukje waarheid bevatten. Op de illustraties is te zien dat bij de mannen het grootste deel van de hersenen gereserveerd is voor gedachtes over seks en bij vrouwen is het grootste deel gereserveerd voor gedachtes over de behoefte aan betrokkenheid. Maar hoeveel is hiervan waar? Laat je verrassen door de vele bijzondere conclusies van het echtpaar Pease over de verschillen tussen de seksen.

Over de auteurs:
Allan en Barbara Pease zijn wereldwijd de meest succesvolle auteurs op het gebied van relaties. Zij schreven diverse bestsellers over mannen, vrouwen en lichaamstaal, waaronder ‘Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen‘.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Mannen willen seks, vrouwen liefde – lees waarom
Lees ook:Theatervoorstelling Waarom mannen seks willen…
Lees ook:Waarom we allemaal van Mars komen
Lees ook:Karakterprofiel bepalend; succesvolle mannen net vrouwen
Lees ook:Topmannen en topvrouwen over leiderschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.