Theatervoorstelling Waarom mannen seks willen…

Alfred van den Heuvel is van 1 tot en met 19 juni samen met Daphne Flint en Stefan de Kogel te zien in het nieuwe komedie ‘Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde’, exclusief in het Werkteater te Amsterdam. De voorstelling is gebaseerd op het boek van Barbara en Allan Pease ‘Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebben’.

Deze voorstelling benadert net als het boek op hilarische wijze de verschillen tussen mannen en vrouwen als het gaat om sex, liefde en relaties. Zijn mannen nou echt zo oppervlakkig? Willen vrouwen altijd wat ze zeggen? Kunnen mannen echt alleen maar aan seks denken?

‘Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde’ is een hilarische voorstelling voor alle vrouwen die iets meer over De Man te weten willen komen en voor alle mannen die hopen De Vrouw iets beter te begrijpen. Het is een productie van 3 and a Crowd, het productiebedrijf van Saskia Bergman, Hans Lebouille en Allard Blom dat eerder aan de basis stond van voorstellingen als ‘Allo, ‘Allo en Schone Schijn en momenteel ook het uiterst succesvolle Master Class met Pia Douwes in de rol van Maria Callas.

Lees ook:Mannen willen seks, vrouwen liefde – lees waarom
Lees ook:Nieuw vrouwen/mannen boek van Allan & Barbara Pease
Lees ook:Vrouwen… de meest gecompliceerde wezens op aarde?
Lees ook:Rhijja Jansen zorgt voor antwoorden op vragen over mannen
Lees ook:Doen jullie het nog? Seks en liefde in relaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.