Spoedcursussen om het leven te veraangenamen

Het leven. Het is wat. Je wordt geboren, raakt volwassen en dan moet je ineens van alles kunnen. Op tijd je bed uit komen, verstandig met je geld omgaan, een vlotte babbel hebben bij de borrel van je werk en weten hoe je een etentje voor tien personen op tafel zet. Wie leert je dat? En: wanneer? We hebben weinig tijd en willen snelle tips.

Ik zou úren met je willen praten maar… is een verzameling van spoedcursussen die hulp bieden bij alledaagse bezigheden en problemen. Hoe houd je je staande in ongemakkelijke situaties, hoe geef je een oprecht compliment? Wat zeg je tegen een vreemde als je in de lift staat? Lastige situaties laten zich niet altijd vermijden, soms moet je er maar het beste van maken. Op kantoor, met familie, vrienden of in je omgang met onbekenden, dit boek helpt!

Een greep uit de inhoud:

  • spoedcursus hoesten & niezen
  • spoedcursus visite de deur uit werken
  • spoedcursus complimenten geven
  • spoedcursus sportief zijn zonder sporten
  • spoedcursus pijnloos besparen
  • spoedcursus omgaan met pijnlijke stiltes
  • spoedcursus mailetiquette
  • spoedcursus omgaan met collega’s die niet lekker ruiken

Over de auteur
Jessica van Geel is sinds 2006 redacteur bij NRC Handelsblad en nrc.next. Ze was binnenlandredacteur en coördinator van de Zinpagina. Als chef van de bijlage ‘Mens&’ coördineert zij de rubriek ‘Spoedcursus’. Na een leven als fervent uitslaper komt zij sinds de spoedcursus ‘Ochtendmens worden’ elke dag fris uit bed.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:‘Tijd maken’ thema Maand van de Spiritualiteit 2010
Lees ook:Tijd maken thema Maand van de Spiritualiteit 2010
Lees ook:Schrijfster Marisa Garau start webshop
Lees ook:Joep Schrijvers geeft tips om iets van je leven te maken
Lees ook:Spoedcursus Nederlans op zakformaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.