Dieren zonder honger

We vertouwen ze meer dan wie ook, we weten wat ze voelen en denken. We geven ze eigen kleding of eigen bier. We gaan met ze naar de psychiater en de mondhygienist. Van sommigen houden we op een andere manier,die eten we op… Ontdek ‘Dieren zonder honger’ van Paul Faassen.

In de voor Paul Faassen kenmerkende mix van subtiele lijnen, foto’s, kleur,tekst en vooral veel humor, komt een bonte stoet van gehandicapte marmotten en gekapte papegaaien voorbij, maar ook verhitte honden en wasbeertjes die niet egen hun verlies kunnen. Dit boek toont de relatie tussen mens en (huis) dier in al haar facetten.

Paul Faassen is bekend en geliefd onder tekenaars en kunstenaars. Hij tekende voor diverse bladen maar vond zijn vaste podium in de VPRO-gids. Ook Volkskrant Magazine en Vrij Nederland publiceren regelmatig werk van hem.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Stress bij honden: succesvolle Duitse boek in Nederlands
Lees ook:De beste boeken voor dierendag
Lees ook:We aaien ze, we haten ze, we eten ze
Lees ook:Pulitzer Prize voor Kwikzilver van Paul Harding
Lees ook:Hoe word je een betere vriend van je hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.