Niemand de deur uit!, het vakantieboek voor thuisblijvers

Zit een lange vakantie er dit jaar voor jou niet in? Niet getreurd! Studio de Leijer heeft namelijk dé oplossing bedacht: het vakantieboek voor thuisblijvers. De vakantie mag dan misschien nog niet zijn begonnen, blogger Irene Groenink heeft ‘Niemand de deur uit!’ al in huis en vertelt hier meer over het vrolijke boek.

Het is mij een beetje onduidelijk voor welke leeftijdscategorie dit boek is bedoeld. Bij de ene bladzijde denk ik: ‘Cool, dit ga ik sowieso een keer proberen!’ en een bladzijde later denk ik: ‘Dit zou mijn nichtje van bijna twee misschien wel leuk vinden om eens te doen..’ En misschien was dit juist wel de intentie van Studio de Leijer: een boek maken dat geschikt is voor de hele familie.

De opdrachten uit het vakantieboek variëren van heel maf (‘Zelf diarree of obstipatie veroorzaken’), tot heel vies (‘Zo maak je gefrituurde meelwormen’), heel creatief (‘Knip je eigen Afrikaanse masker’) en heel klassiek (‘Maak je eigen memoriespel’).

Tekst: Irene Groenink

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Groot BBQ Boek van Men’s Health
Lees ook:Boekenblog luistert naar Hoe Duur Was De Suiker
Lees ook:Boekenblog leest thriller ‘Mijn zwarte hart’
Lees ook:Boekenblog bekijkt laatste seizoen van Wallander
Lees ook:Verander Je Leven En Bereik Blijvend Resultaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.