Genieten van Karin Bruers’ Brigadieroversteekmoeder

Eindelijk heeft cabaretière Karin Bruers haar originele en geestige kijk op de wereld in boekvorm gegoten. Met ‘Brigadieroversteekmoeder’ neemt ze je mee in haar wereld, die continu verandert in absurdistisch theater. En dat betekent echt optimaal genieten!

Bij alles wat ze aanpakt beginnen de zaken onmiddellijk te ontsporen en bizarre gebeurtenissen verstoren al gauw het alledaagse weefsel van de tijd. Die eigenschap heeft ze geërfd van haar moeder, een vindingrijke, non-conformistische vrouw die in haar eentje acht kinderen grootbracht in een Tilburgse volkswijk. U begrijpt: de spreekwoordelijke goudmijn voor een schrijver.

‘Brigadieroversteekmoeder’ staat dan ook vol met Bruers’ herinneringen aan een ongebruikelijke jeugd, haar confrontaties met buurvrouw Netty , fervent koppelaarster, en andere merkwaardige voorvallen uit haar incidentrijke leven. Stuk voor stuk waargebeurd, aldus Karin. Want om dingen te verzinnen, daar heeft ze de puf niet voor.

Karin Bruers is een groot perform- en schrijftalent. Met haar geestige anekdotes en scherpe, droge schrijfstijl breekt ze nu door als auteur.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Heimwee naar boffer, takkenbossenvlees of fluitjespap?
Lees ook:Download zondag gratis Karin Slaughter App
Lees ook:Aan de slag met Karin op moederdag!
Lees ook:Karin Slaughter is jarig en trakteert lezers op gratis App
Lees ook:Schrijfster Netty Koen-Conrad (91) overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.