Ondek alles over Echo van de tijd – Pamela Hartshorne

York, 1575. Als Hawise Aske op de markt naar een knappe vreemdeling glimlacht, is dat de eerste in een lange reeks gebeurtenissen, getekend door jaloezie, haat en verlangen. Hawise wordt al snel beschuldigd van hekserij – en voor een jonge vrouw in het Elizabethaanse York is er geen ontkomen aan de gevolgen van die beschuldiging.

Meer dan vier eeuwen later reist de Amerikaanse Grace Trewe af naar het vervallen huis in York dat ze van haar peettante heeft geërfd. Grace is vastbesloten kort te blijven, zelfs nadat ze haar knappe nieuwe buurman Drew ontmoet. Maar naarmate ze langer in het huis is, raakt ze gefascineerd door haar steeds realistischere dromen over een onbekende vrouw uit een vervlogen verleden.

Drew is onder de indruk van de levensechte details die Grace met hem deelt, maar maakt zich ook zorgen. Is Grace langzaam gek aan het worden? Of is haar leven opeen of andere gevaarlijke manier verbonden met dat van de vrouw die ooit als heks werd verdronken?

Over de auteur
Pamela Hartshorne is gepromoveerd op Middeleeuwse geschiedenis en combineert al vijftien jaar haar onderzoek met het schrijven van romans. Voor haar eerdere romans kreeg ze enkele prestigieuze prijzen toegekend, waaronder een Rita van de Romance Writers of Amerika en de Romance Prize van de Britse Romantic Novelists’ Association. Pamela Hartshorne woont in York, Engeland.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Ontrafel de geheimen van dertig jaar geleden
Lees ook:Lisa Unger: koningin van de psychologische thriller
Lees ook:De terugkeer – Robin Pilcher
Lees ook:Een van de beste boeken van 2013
Lees ook:De verborgen drijfveren van hoer Pascale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.