Glazuur van Lisette Jonkman Chicklit van het jaar 2012

Lisette Jonkman heeft met ‘Glazuur’ de titel Boek van het Jaar 2012 op Chicklit.nl in de wacht gesleept. Een maand lang hebben bezoekers van Chicklit-nl kunnen stemmen op hun favoriete chicklit uit 2012. Vanaf het begin was het al duidelijk dat er drie absolute favorieten bestonden.

Er was een spannende strijd gaande tussen twee diepgewortelde chicklit-koninginnen en een spetterende nieuwkomer. Aan het begin van de competitie startte Jill Mansell met haar boek ‘Vlinders voor altijd‘ met een fikse voorsprong. Deze werd echter snel ingehaald door het boek ‘Mag ik je nummer even‘ van Sophie Kinsella, wat haar op een eerste plaats zette tijdens de eerste tussenstand.

De fans van de Nederlandse debutante Lisette Jonkman leken het hier geenszins mee eens te zijn en bestormden massaal de digitale stemknop. Dit resulteerde in het feit dat ‘Glazuur‘ tijdens de daaropvolgende tussenstanden steeds maar weer op de eerste plaats belandde. En dus uiteindelijk ook won. Met maar liefst 25,8% van de stemmen.

Weer heeft een Nederlands talent het voor elkaar gekregen om deze titel in de wacht te slepen. Een debutante nota bene. Wauw! Wij feliciteren Lisette Jonkman van harte met haar overwinning en wachten met smart op haar tweede roman. ‘Verkikkerd’ ligt vanaf mei 2013 in de winkels.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Welke chicklit wordt het boek van het jaar 2012?
Lees ook:Chantal van Gastel schrijft chicklit van het jaar
Lees ook:‘Verkikkerd’: hardop lachen gegarandeerd
Lees ook:Lisette in Luilekkerland
Lees ook:Welk boek mag zich Chicklit van het jaar noemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.