Ontrafel de geheimen van dertig jaar geleden

1981. Grace Marie Bataille is een mooie jonge vrouw, drieendertig jaar oud. Ze leeft met haar man en kinderen in een dorp in de Beaujolais-streek en haar leven staat in dienst van haar echtgenoot, een handelsreiziger in huishoudelijke apparaten. De fundamenten van het jonge gezin worden echter aangetast door de komst van een jonge au pair uit Polen. Lees er over in ‘Het geheim van Grâce’, het nieuwe boek van Delphine Bertholon.

2010. Nathan, de zoon van Grace, komt naar huis om Kerstmis te vieren met de familie, maar dit jaar is alles anders. Nathans vader, die bijna dertig jaar geleden spoorloos verdween, is plotseling weer thuisgekomen. Vanaf dat moment vindt er een aantal zeer vreemde en griezelige gebeurtenissen plaats in het huis.

‘Het geheim van Grâce’ is een roman die je meevoert naar het Franse familiehuis, waar iedereen weer bij elkaar komt om de geheimen van dertig jaar geleden te ontrafelen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Ondek alles over Echo van de tijd – Pamela Hartshorne
Lees ook:Mary Poppins meets Stephen King
Lees ook:Vakantiehuis Agatha Christie open voor publiek
Lees ook:Gratis e-book Zomernacht Kristin Hannah downloaden
Lees ook:Mysterieuze dood schrijver De kleine prins eindelijk opgelost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.