Kookboek van Pascale Naessens voor ieder met stoomoven

Stoomkoken wordt steeds populairder. Speciaal voor de liefhebber heeft Pascale Naessens haar beste recepten bewerkt voor de stoomoven. Ze bleef hierbij volledig trouw aan haar principes van gezonde vetten en ideale voedingscombinaties en hanteerde haar gekende warme stijl door het boek heen.
 
Koken is voor Pascale Naessens een manier om zich terug te trekken in een wereld met haar geliefden. Haar boeken gaan over veel meer dan alleen maar koken, ze gaan over romantiek, over communiceren, over creëren, over gezondheid en vooral over genieten… Voor dit boek herwerkte Pascale haar beste recepten om ze te bereiden met een stoomoven van Miele. Het is een andere manier van koken, maar het past perfect bij haar keuken: gezond, makkelijk en heel smaakvol.

Pascale Naessens geeft kookworkshops en lezingen over gezonde voeding, schrijft culinaire bijdragen voor lifestylebladen en interviewt wetenschappers over voeding. Haar boeken weerspiegelen haar persoonlijkheid en haar veelzijdige talenten. Ze maakte zelf alle recepten, ze schrijft de teksten, doet de styling, de vormgeving en de samenstelling van het boek. Met haar derde boek Puur Genieten 1 won ze in Parijs de Prestige Award op de Gourmand World Cookbooks Awards. Naast koken is keramiek vormgeven haar absolute passie. Ze bracht in 2012 Pure op de markt, haar eigen keramieklijn. Pure belichaamt authenticiteit en warmte en werd een internationaal succes.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Pascale Naessens ‘Puur genieten 2′ is veel meer dan een kookboek
Lees ook:Happinez bundelt verrukkelijke vegetarische recepten
Lees ook:Kookboek voor het hele gezin van Amber Albarda
Lees ook:Eerste hulp bij gezond en duurzaam eten
Lees ook:I ♥ groente: voor alle groenteliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.